Kasvata myyntiäsi uuden teknologian avulla

Tavallisesta näyteikkunastasi digitaalinen mainosnäyttö
– kosketuksella tai ilman

Mainosnäytöt

VIIMEISIN TOTEUTUKSEMME

ShopperScreen Wall Projection , DNA Sello

Toteutimme Dna Sellon myymälään seinäprojisoinnin. Tekniikka mahdollistaa todella näyttävät ja pysäyttävät kampanjat: kun videon sisältö on tyhjää, niin projisointiseinä näyttää ihan tavalliselta seinältä, kunnes videolle ajastetut efektit ilmestyvät kuin tyhjästä.

 Lisää referenssejä…

Tarjoamme ainutlaatuisen markkinointikonseptin katutason liiketiloille

Perinteiset mainosnäytöt korvaava teknologia tekee ikkunan lasipinnasta itsestään näytön. Patentoidun, valoisaan tilaan kehitetyn näyttöpinnan avulla isotkin, jopa koko ikkunan levyiset mainosnäytöt voidaan toteuttaa huomattavasti perinteisiä mainosmonitoreita edullisemmin ja joustavammin.

 

Digitaalinen näyteikkuna...

Houkuttelee

Suuret liikkuvat kuvat kääntävät päitä ja pysäyttävät ohikulkijoita

● Lisää kävijöitä
● Lisää brändin tunnettuutta
● Laatumielikuvien luominen

Aktivoi

Kosketusominaisuus ja intuitiiviset käyttöliittymät rakentavat sillan asiakkaan ja brändisi välille

  • Brändiuskollisuuden lisääminen
  • Tuotteiden esiinnostot

Jatkaa

Ikkuna toimii väsymättömänä myyntimiehenä vaikka kellon ympäri

  • Lisää liikkeen myyntiaikaa
  • 24/7 toiminta ja automaattiset päälle- ja poiskytkennät

Interaktiivinen näyteikkuna

Ostosikkuna tarjoaa ainutlaatuisen markkinointikonseptin katutason liiketiloille. Perinteiset mainosnäytöt korvaava teknologia tekee ikkunan lasipinnasta itsestään näytön. Patentoidun, valoisaan tilaan kehitetyn näyttöpinnan avulla isotkin, jopa koko ikkunan levyiset mainosnäytöt voidaan toteuttaa huomattavasti perinteisiä mainosmonitoreita edullisemmin ja joustavammin.

Ikkunan pintaan muodostuva kuva mahdollistaa ensimmäistä kertaa aidosti helppokäyttöisen, kosketuksella toimivien ikkuna-applikaatioiden viemisen ikkunaan. Kosketusnäyttö on tarkempi ja reagoi perinteisiä monitorinäyttöjä nopeammin.

Muotoon leikatut näytöt

Näyttö voi olla myös haluttuun muotoon leikattu, eikä erillisiä maskeja tarvita. Muotona voi olla esimerkiksi yrityksen logo, kanta-asiakaskortti tai vaikkapa kuvassa näkyvä pyöreä näyttö. Valittu muoto mahdollistaa erimuotoisten figuurien tai tuotteiden esittämisen täysin uudella tavalla.

Ajankohtaista

Ostosikkunalle korkea, AA-luottoluokitus

Ostosikkuna Oy ylsi AA-luottoluokitukseen jo kolmantena toimivuotenaan.
Luottoluokitus AA on toiseksi korkein ja se kuvaa parhaiten yrityksen tilaa yhteistyökumppaneiden näkökulmasta. Bisnoden Rating on automaattinen ja jatkuvapäivitteinen luottoluokitusjärjestelmä.

Tätä et ole ennen nähnyt Suomen näyteikkunoissa, Interaktiivinen Hologrammi!

Elisa Kulman Jouluikkunaan ilmestyi joulukuun alussa interaktiivinen hologrammi: Asiakkaat ja ohikulkijat pääsivät itse vaikuttamaan reaaliajasssa ikkunassa näkyvään sisältöön. Julkaisu oli menestys ja ikkuna houkutteli kävijöitä useasta muustakin kaupungista.

Ensimmäinen koko ikkunan levyinen mainosnäyttö

Ensimmäinen koko ikkunan levyinen mainosnäyttö Tampereelle Optiikkoliike Oculukseen. Asiakas valitsi meidät mm. pienemmän hajavalon heijastuksen ansiosta (yksi heijastuspinta vähemmän kuin perinteisissä monitoreissa)