Jälleenmyyjät

ShopperScreen on jälleenmyyjäkumppaneidemme myytävissä oleva ratkaisupaketti suuren kuvapinnan muodostamiseen kirkkaassa myymälävalaistuksessa.

Erikostumme näyteikkunassa toteutettuihin interaktiivisiin toimintoihin, joilla myymäläkonseptiin voidaan rakentaa täysin uusi ulottuvuus.

Myyntivalmiit erikokoiset ShopperScreen paketit ovat valmiiksi mitoitettuja ulko- ja sisäkäyttöön sopivia projisointikokonaisuuksia, jotka sisältävät projisointipinnan lisäksi yhden tai useamman projektorin ja telineen.

Kumppaniohjelma

Rekisteröity Partneri

Kumppaniksemme voi rekisteröityä osoittamalla tarvittavan määrän perusosaamista vähittäismyymälä- ja kuluttajamarkkinoinnista ja ShopperScreen ratkaisujen tärkeimmistä kilpailutekijöistä. Rekisteröity kumppani saa normaalien tuotepäivitysten lisäksi käyttöönsä markkinointimateriaalit ja työkalut tarjousten laskentaan. Alussa riittää että kumppanillamme on jonkinlainen ajatus siitä, kuinka ShopperScreen voisi soveltua nykyisten tai tulevien asiakkaiden käyttöön. Rekisteröidyiltä partnereilta ei edellytetä sitoutumista ShopperScreen tuotteiden myyntiin.

ShopperScreen Edustaja

Edustajanamme tulet toimimaan omalla talousalueellasi ShopperScreen tuotteiden jälleenmyyjänä ja vastaat ensisijaisena asiakaskontaktina asiakassuhteen muodostamisesta ja kehittämisestä. Edustajanamme voit sopimuksemme mukaan kytkeä ShopperScreen ratkaisut osaksi yrityksesi omaa tai yhteistyökumppaneidesi kanssa tarjoamaanne kokonaisuutta. Edustajamme sitoutuu sopimuksella yhteistyöhön joko konkreettisella markkinointisuunnitelmalla tai muulla yhdessä sovitulla toimintamallilla.

Partnereiden toimialakohtaiset hyödyt

Mainostoimistot

ShopperScreen edustajamme toimii interaktiivisten myymäläkonseptitoteutusten kumppanina. Mainostoimisto voi keskittyä ydintoimintaansa ja syventää asiakassuhdetta esittämällä täysin uuden idean. Lyhyesti sanottuna ShopperScreen lisää mainostoimiston myyntiä ja tarjontaa.

AV-Integraattorit

ShopperScreen referenssitoteutusten ja markkinoinnin avulla luomme uutta kysyntää sellaisiin paikkoihin, joissa normaalisti olisi jokin muu tai ei mitään AV-ratkaisua. Rekisteröitymällä kumppaniksemme voit suorittaa asennuksia, huoltotöitä ja myyntiä.

Ulkomainosyhtiöt

Rakennusten lasijulkisivujen ja vilkkaasti liikennöityjen julkisten tilojen mainossopimukset on todennäköisesti jo yrityksesi tai kilpailijan hallinnassa. ShopperScreen saattaa pystyä uudenlaisella lähestymiskulmalla rakentamaan muilla tekniikoilla mahdottomaksi jääviä mainostoteutuksia myytäväksenne.

Messuosastojen suunnitelijat

Tuorein tuotekehityksemme tulos mahdollistaa laadukkaimman taustaprojisointipintamme asentamisen lattialta nostettavaan roll-up koteloon tai rullamoottoriin, josta screeni laskeutuu alas kaukosäätimestä painamalla. Näiden tuotteiden avulla pystytät ja purat jättiscreenit messuosastolla tai esiintymislavalla minuuteissa