Pelit ja toimialakohtaiset käyttöliittymät

Valitse tarpeeseesi sopiva template. Digital Signage työkalullamme pystymme erittäin nopeasti ja kustannustehokkaasti toteuttamaan näyteikkunaanne myymälänne sisäänheittäjän

ShopperScreen Interactive Real Estate ikkuna-applikaatio

Interaktiivinen muistipeli

Toimii tehokkaasti kampanjaluontoiseen asiakasrekisterin kasvattamiseen tai myymälän sisäänheittäjänä “pelaa peliä ja voita”.

 

Interaktiiviset tuotekortit 50" , 60" Touchscreen

Väsymätön myyjä, houkuttelee ohikulkijoita ympäri vuorokauden. Näyttävä ja huomiota herättävä tapa nostaa parhaimmat kohteet esille ikkunassa. Enää ei tarvitse tyytyä yhteen A4:n, vaan saat rajoittamattoman määrän tietoa, kuvia ja videoita kohteen myynnin edistämiseksi.

Interaktiviisella ikkunalla saat kaikki kohteet esille selattavaan muotoon -kun ikkunassa ei havaita liikettä, niin käyttöliittymä siirtyy automaattisesti kohteiden esitystilaan. Kun haluttu kohde on löytynyt, niin yhteydenotto tapahtuu helposti virtuaalinäppäimistön avulla.

HAE VAUHTIA ASUNTOJESI MYYNTIIN!

Myy

  • Houkuttelee satunnaisia ohikulkijoita ikkunaan
  • Lisää liidejä -yhteydenotot suoraan ikkunasta!
  • Asuntojen etsijät saavat “enemmän irti” kohteista

Säästää

  • Säästä aikaa ja vaivaa
  • Kohteiden päivitys reaaliaikaisesti ja automaattisesti
  • Tulostuskustannukset pienenee -et tarvitse enää perinteisiä pareritulosteita

Interaktiiviset tuotekortit 80" - 100" Näytöllä (50" tai 60" Touchscreen)

Suuri interaktiivinen näyttö kiinnittää ohikulkijoiden huomion tien toiseltakin puolelta. Aktivointi tapahtuu interaktiiviseen käyttöön suunnitellulla käyttöliittymällä.

Ikkunaa hipaisemmalla saat juuri sinua kiinnostavat kohteet . Saat kaikki kohteesi kuvat näyttävästi esille, helposti selattavaan muotoon.

Kun kiinnostava kohde on löytynyt, niin asiakas voi ottaa yhteyttä välittäjään virtuaalinäppäimistöllä suoraan ikkunasta.

 

Kokeile omalla tietokoneella, niin idea aukeaa parhaiten.

Interaktiivinen tuotekaruselli

Tuo tuotteesi näyttävästi esille näyteikkunaan, myymälään tai vaikkapa pop up storeen. Intuitiivinen ja erityisesti kosketuskäyttöön suunniteltu käyttöliittymä tarjoaa innostavan ja miellyttävän tavan tutustua tuotteisiin.

  • Esittele uutuustuotteet näyttävästi (Myymälät, messut jne.)
  • Nosta kaikki tuotteet esille
  • Tehosta kampanjoiden näkyvyyttä
  • jne.

Interaktiivinen kuvakollaasi - Naisjohtajat esiin

Käyttöliittymäpohjaa hyödyntämällä saadaan nopeasti toteutettua tarpeisiisi sopiva idea!

Templaten esimerkki on Naisjohtajat esiin-näyttelystä musiikkitalolla 2017 joulukuussa. Toimme tapahtumaan suunnittelemamme interaktiviisen pöydän, minkä kautta henkilöhahmoihin pääsi tutustumaan.

Interaktiivinen hologrammiartisti

Hologrammin avulla saadaan luotua illuusio kolmiulotteisuudesta -henkilöt ja hahmot näyttävät lähes aidoilta, ikään kuin ne olisivat oikeasti olemassa ikkunan takana. Tämä kaikki yhdistettynä interaktiiviseen, kosketuksella ohjattavaan ikkunapintaan muodostavat yhdessä elämyksen, missä kävijä pystyy itse vaikuttamaan ikkunassa esitettäviin sisältöihin.

“Herätä haluamasi henkilöhahmo eloon tai esiinny livenä useammassa paikassa yhtä aikaa. Hologrammi mahdollistaa häkellyttävällä tavalla virtuaalitodellisuuden. Tämä kaikki yhdistettynä interaktiivisuuteen luo ennennäkemättömiä elämyksiä, jotka jäävät elämään asiakkaiden tarinoissa”

HUOM! nettiselaimella käynnistyvässä demossa voi ajoittain esiintyä hitautta ja "lagaamista".
Kaupallinen versio sisältää interaktiiviseen käyttöön suunnittellun nopean media playerin. Lataus vie aikaa muutaman minuutin